• "Een uitstekend resultaat waarmee wij de komende jaren verder kunnen"
    SV Donk

Gouda
SV Donk

Zoals waarschijnlijk de meeste Voetbalverenigingen deden wij altijd zelf de onderhandelingen met de brouwerijen. Deze onderhandelingen gebeurde door goedwillende vrijwilligers, waarbij wij natuurlijk niet wisten wat de gebruikelijke kortingen of bonussen waren in de horeca branche.Uiteindelijk waren we daarna best wel tevreden over het behaalde resultaat.

De vertegenwoordiger van de Brouwerij, deed zijn werk uitstekend en gaf ons in die tijd het gevoel dat wij het maximale eruit gehaald hadden.

Tot het moment dat Proost Horeca Belang bij ons in beeld kwam en voor ons een sommetje maakte waaruit bleek dat wij al jaren in het ooitje waren genomen. Op dat moment besloten wij als voetbalvereniging SV DONK een samenwerkingsverband aan te gaan met Proost Horeca Belang en het inkoop traject opnieuw te doorlopen. Met die wetenschap hebben wij de onderhandelingen met de Brouwerij opnieuw opgestart, waarbij Proost Horeca Belang namens ons de regie voerde.

Door het vele afzeggen van gemaakte afspraken door de Brouwerij, met uiteenlopende redenen, werd het ons duidelijk dat de brouwerij niet erg gecharmeerd was van de door ons ingeslagen weg en beloofde uiteindelijk ons als voetbalvereniging nieuwe verbeterde voorwaarden, als we Proost Horeca Belang aan de kant schoven. Iedereen zal begrijpen, dat we daar niet op zijn ingegaan.

Uiteindelijk heeft de samenwerking met Proost Horeca Belang en onze volharding een gewenst en uitstekend verbeterd resultaat opgeleverd, waarmee wij de komende jaren verder kunnen.

Daarnaast zijn aansluitend de onderhandelingen opgestart voor het restpakket en het food gedeelte. Ook dit geeft op dit moment al zicht op een verbeterd resultaat.

Ben Borsboom
Voorzitter Barcommissie

Neem contact op met deze referentie

Voor het hele verhaal kunt contact opnemen met Ben Borsboom op nummer 0182-516349.

Array
Proost Horeca Belang | Grindmeer 21 | 3994 JA Houten | Tel: 030-2451690 | M 06-41169366 | info@proosthorecabelang.nl | Algemene voorwaarden