• "Proost Horeca Belang is een prettige gesprekspartner "
    IJTC Groenvliet

IJsselstein
IJTC Groenvliet

IJTC Groenvliet en Proost Horeca Belang!

Zoals voor veel sportverenigingen geldt, zijn de barinkomsten van levensbelang. Voor onze vereniging is dit niet anders. Ten tijden dat ons contract met de brouwerij ten einde liep kwamen wij in contact met Proost Horeca Belang. Na een inventariserend gesprek hebben wij besloten met hen in zee te gaan en tot op de dag van vandaag hebben wij daar geen moment spijt van gehad.

Nadat in overleg eerst de eventuele partijen en de voorkeuren van onze club bepaalt zijn werden de contacten gelegd en deden de gekozen brouwerijen hun eerste schot voor de boeg, om van hieruit de onderhandelingen te starten. En onderhandelen kunnen ze bij Proost Horeca Belang! Stap voor stap brachten ze voor ons in kaart waar de beste en het meeste voordeel te halen viel zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en uitstraling. Het eindresultaat mag er zijn. Naast de sponsorovereenkomst met onze hoofdsponsor is het inkoopcontract met onze nieuwe partner Bavaria, dat uit de samenwerking met Proost Horeca Belang tot stand is gekomen, een van de grootste in onze clubgeschiedenis. En daar zijn wij dan weer erg trots op!

Maar Proost Horeca Belang is ook na de onderhandelingen nog een prettige gesprekspartner om van gedachten mee te wisselen en nieuwe ideeën uit te werken. Ik zou zeggen: Proost!

Matthijs Bos Voorzitter barcommissie IJTC Groenvliet

Neem contact op met deze referentie

Voor het hele verhaal kunt u contact opnemen met Matthijs Bos op nummer 030-6883520.

Array
Proost Horeca Belang | Grindmeer 21 | 3994 JA Houten | Tel: 030-2451690 | M 06-41169366 | info@proosthorecabelang.nl | Algemene voorwaarden