Wie zijn wij

Proost Horeca Belang is een inkoop adviesbureau gespecialiseerd in horeca en sportverenigingen.

Met onze ruime kennis en ervaring, opgedaan in diverse commerciële management functies bij verschillende gerenommeerde bedrijven kennen wij als geen ander de behoefte aan advies op het gebied van inkoop.

Een veelgestelde vraag aan ons is, zijn jullie een inkooporganisatie?

NEE, wij zijn absoluut geen inkooporganisatie. Onze kracht en onderscheidend vermogen is onze individuele aanpak, waarbij de wensen en behoeften van de opdrachtgever centraal staan. Dit in tegenstelling tot een inkooporganisatie, waarbij alles draait om collectiviteit en volumebundeling.

Bij een inkooporganisatie staat de procentuele besparing vaak al van te voren vast, omdat men hierover afspraken heeft gemaakt met leveranciers. 5, 10, 15 of 20% zijn veel voorkomende percentages. Omdat wij onafhankelijk zijn en alle opdrachten individueel uit onderhandelen realiseren wij regelmatig besparingen die oplopen tot meer dan 40%.

Onze professionele, onafhankelijke en individuele aanpak is bewezen succesvol en daarom garanderen wij u een optimaal rendement.

Doe de inkoopscan

Heeft u na het bekijken van onze website interesse in een vrijblijvend gesprek, ga dan naar contact en vul het contactformulier in. Natuurlijk kunt u ons ook meteen bellen.

Ja, ik wil een vrijblijvend gesprek
Meer referenties
Proost Horeca Belang | Grindmeer 21 | 3994 JA Houten | Tel: 030-2451690 | M 06-41169366 | info@proosthorecabelang.nl | Algemene voorwaarden